DE VÂNZARE Mansardă open space, IQUITOS, Ucayali, Peru, Calle san marcos, Jenaro herrera

DE VÂNZARE - Cod. 28986

  • Tipologie: Mansardă open space
  • Zona: 180 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 2

Vand o lojă minunată în Amazon peruvian în jos râul Ucayali în comunitatea Jenaro Herrera. Toate clădirile sunt realizate cu un material natural și durabil. Constructia a început acum 2 ani și jumătate, astfel încât totul este la fel de nou. Oferta include:
- Casa principală. 180m2 podea 1rst, intrare mare, copaci dormitoare (până la 6, 3, 2 paturi), 3 grupuri sanitare cu dusuri si grupuri sanitare, 1 sala de mese. 170m2 etajul 2, 2 camere de zi, 3 dormitoare (până la 6, 4, 4 paturi). 50m2 etaj 3, 2 balcoane cu vedere minunată pe râu și pe jungla de pe partea de sus a casei 12meters de mare.
- Bucătăria, 30m2 legate printr-un pod mic la casa principală.
- Cu privire la maloca, 65m2 (diametru 9meter). Legat printr-un pod 25meter la casa principală. Acesta a fost construit pentru a primi până la 18 persoane pentru ceremonii șamanice, și, de asemenea, prea alte băi în interior.
- O casă mică, 30m2. Poate fi folosit pentru a avea mai multe camere. Is sa fost folosit ca un atelier de lucru pentru construcțiile.
- Terenul, 1ha. Terenul este marcat de râul Parnayari, care dau apă proaspătă pentru băut, înot tot anul si mai multi pesti pentru a mânca. Am plantat fructe utile de multe locale (boabe de cacao, cafenea, limon, torronja, Sidra, narranja, Platanos, Anona, camu-camu, guava, guayava, araza, taperiba, Palta, Caimito, huito, sachamango, mango, Mamey, copoazu, pijuayos , Aceitera, huasai palma, coco, aguajes ...) și plante medicinale (algodon, chacruna, sanango, ayahuasca, ajos sacha, ayahuma, CATAHUA, Punga, achiote, ubos, copaiba, cumaceva, ...)
Locul este ideal pentru o pensiune în junglă, zona este plină de râuri mici, lacuri și natura sălbatică. Terenul se vinde cu constanța proprietar legal pentru prețul de 50000 $.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB