DE VÂNZARE Altele (terenuri), puerto maldonado, Destroyed, Peru, Puerto Maldonado

DE VÂNZARE - Cod. 39217

  • Tipologie: Altele (terenuri)
  • Zona: 100 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

Căutați o casă nouă relaxantă off-grid? Nu este nimic mai pur și benefic pentru sănătatea ta decât să trăiești chiar în mijlocul plămânilor pământului. Jungla Amazonului!

Poate căutați un nou loc de vacanță pentru a vă numi singur sau aveți propria idee despre potențialele pe care le poate oferi un teren prosper.

Orice dorință ai avea, poate deveni realitate chiar în mijlocul junglei Amazoniei, în zona Puerto Maldonado. Aceasta este cea mai puțin atinsă zonă semi-dezvoltată a junglei, cu cea mai mare rezervație naturală din toată Amazonul peruan.

Terenul este destul de departe de orașul mic, așa că te simți cu adevărat în mijlocul junglei, dar suficient de aproape pentru a-ți cumpăra nevoile de bază ori de câte ori este nevoie. Cu marfa de alimente proaspete și restaurante delicioase!

Vă ofer această atmosferă maiestuoasă, plus multe altele.

Se poate întuneca în junglă, dar avem deja electricitate instalată! Panourile solare sunt, de asemenea, o posibilitate.

Scăldarea în râul Madre de Dios (Maica Domnului) este o aventură, dar probabil nu una pe care vrei să o faci zilnic. Sub pământul tău frumos, poți obține apă pură. Tot ce este necesar este să construiți un rezervor de apă și să curgă apă cristalină din duș. Ceea ce este simplu de instalat.

Îngrijorat de necunoscutul junglei. Nu vă faceți griji, avem securitate pentru a ne asigura că relaxarea dvs. nu este stricată de nimic.

Ați uitat ceva în orașul mic, nu este nevoie să vă temeți. Drumul principal spre oraș este chiar în afara lotului. Lotul este destul de departe în junglă încât nu veți auzi nicio mașină sau motocicletă care să vă deranjeze încă în imediata apropiere.

Alegeți dacă doriți ca pământul dvs. să fie o junglă curată sau o junglă sălbatică. Putem curăța lotul pentru tine, astfel încât să puteți începe să vă construiți casa imediat. Începeți să vă imaginați oaza acasă de vis!


Acum, hai să vorbim detalii ...

Prețul este de 150 mp2
Prețurile sunt de 150.000 USD pentru 1.000 mp
Pentru achiziționare este necesar un minimum de 1.000mp.
Puteți achiziționa mai multe loturi, dacă doriți.

Există un număr total de 16.000 mp
Conform prețului mp2 pentru a cumpăra tot, acesta ar costa 2.400.000 USD. Dacă decideți să cumpărați totul, atunci putem negocia în mod privat o reducere.

Dacă acest lucru sună ca un vis, atunci faceți pașii pentru a-l îndeplini. Avem o singură șansă să explorăm pământul. Și de ce nu unul dintre cele mai înfloritoare locuri de pe el.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB