DE VÂNZARE Teren construibil, IQUITOS, Ucayali, Peru, Santa Clara

DE VÂNZARE - Cod. 30541

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 12500 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 1

Frumos situat aproape de râu și frumusețile sale naturale, și încă la numai 15 minute de aeroportul internațional și la 30 de minute de centrul orașului, această proprietate este punctul de plecare perfect pentru o stațiune care să permită activități de turism și / sau de petrecere a timpului liber. De aici, expediții spre pădurea tropicală densă și, de asemenea, sunt ușor de organizat excursii de pescuit sau de plajă.

Amazon, a fost declarat în 2011, una dintre cele 7 minuni naturale ale lumii. De atunci, regiunea - (! În cazul în care a fost realizat filmul Fitzcarraldo Klaus Kinsky) și mai ales orașul Iquitos - înregistrează o mare creștere TURISTIC. Astăzi, economia națională fiind una dintre cele mai puternice piețe de creștere din America Latină, industria de petrecere a timpului liber este în plină expansiune. De aici, un complex de lux, cu un restaurant gastronomic, piscina, teren de tenis și peruviană "fulbito" ar putea fi un proiect interesant. Zona este linistita si sigura, iar noul drum permite accesul și securitate ușor.

Împreună cu arhitectul nostru local, ne-am uitat într-o stațiune de bungalouri cu mic restaurant, bazin de înot și de un teren de tenis, pentru a fi în măsură să primească familii, cupluri și simplu pentru turism și vacanțe. Planurile și calculele sunt disponibile si arata promitator. Cu toate acestea, din motive familiale, ne-am schimbat planul nostru să se întoarcă în Peru într-o zi, și va rămâne în Europa. Prin urmare, noi suntem de vânzare proprietatea noastră, iar proiectul poate fi dat pe partea de sus. De asemenea, ne-ar fi fericit să asiste și să însoțească un antreprenor interesat cu primii pași în proiectul lui / ei în acest loc frumos din lume.

- Înregistrate național imobiliar registru de SUNARP
- Complet împrejmuite cu perete si poarta de metal
- Pompa de apă la sol și un iaz de pește (22 x 60 m)
- Proiect de stațiune disponibile (bungalow-uri, teren de tenis, piscina, restaurant)
- 15 min. din intl. aeroport (rutier nou)
- 5 minute. din râul Nanay
- 30 minute. din piața principală Iquitos

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB